Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων!

Στο διαδικτυακό μας χώρο μπορείτε να μάθετε τι είναι το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, να ενημερωθείτε για τις δράσεις του, να γνωρίσετε τις εταιρείες - μέλη του και να βρείτε πληροφορίες για τα βιολογικά προϊόντα.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας! 
Επικαιρότητα
 • IFOAM Organics International 13-04-2018  IFOAM Organics International
  Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων αποτελεί πλέον επίσημα νέο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κινημάτων Βιολογικής Γεωργίας (IFOAM Organics International), τον σημαντικότερο Φορέα διεθνώς για τη βιολογική γεωργία. 
  Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων θα συνεχίσει να συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, συμπράττοντας με κάθε ενδιαφερόμενο εθνικό φορέα για την ανάπτυξη ενός Σχεδίου Βιολογικής Δράσης (Organic Action Plan). 
 • Πρώτος διαγωνισμός καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας από το Aroma Innovation Hub «Καινοτομία στην Παραγωγή και την αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών» με την υποστήριξη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων. 03-04-2018  Πρώτος διαγωνισμός καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας από το Aroma Innovation Hub «Καινοτομία στην Παραγωγή και την αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών» με την υποστήριξη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων.
  Το Aroma Innovation Hub διοργανώνει τον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας στα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 13 Απριλίου – 30 Απριλίου 2018. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νεοφυείς επιχειρήσεις και άτομα ή ομάδες με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες σε όλη τη γραμμή παραγωγής των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών (καλλιέργεια, τυποποίηση, παραγωγή προϊόντων υγείας και διατροφής). 
 • Παρουσίαση Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων (ΑΠΘ) 22-03-2018  Παρουσίαση Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων (ΑΠΘ)
  Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων κοντά στους δευτεροετείς φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ στο πλαίσιο του μαθήματος «Επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα» και τη θεματική «Δικτύωση και Επιχειρηματικότητα». Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είχαμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις δράσεις και υπηρεσίες τόσο προς τα μέλη μας όσο και το ευρύ καταναλωτικό κοινό, κάνοντας, παράλληλα, εκτενή αναφορά σε σύγχρονες μεθοδολογίες επιχειρηματικής εκκίνησης, τις οποίες αξιοποιούμε στο πλαίσιο ευρωπαϊκών έργων, στα οποία συμμετέχουμε με την ιδιότητα του εταίρου. 
  Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση την κ. Μαρία Παρταλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια στον Τομέα Αγροτικής Οικονομίας (Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών & Αγροτικής Κοινωνιολογίας) και τους αγαπητούς φοιτητές για το ένθερμο ενδιαφέρον τους!
Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...