Καλωσήρθατε στη νέα ιστοσελίδα του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων!

Στο διαδικτυακό μας χώρο μπορείτε να μάθετε τι είναι το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, να ενημερωθείτε για τις δράσεις του, να γνωρίσετε τις εταιρείες - μέλη του και να βρείτε πληροφορίες για τα βιολογικά προϊόντα.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας! 
Επικαιρότητα
 • 03-03-2017  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑ

  ΝΑΙ είναι αλήθεια! Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων στο ΚΑΤΑΝΑ πήρε παράταση. 

  Υπόβαλε μέχρι 31/3/2017 τι δική σου καινοτόμο ιδέα στην πλατφόρμα του ΚΑΤΑΝΑ και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα λάβουν 100.000 Ευρώ χρηματοδότηση!

 • Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη 20-02-2017  Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη
  Την Παρασκευή 1/2/2017, το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου και την εταιρεία Agroapps πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις δράσεις του ΔΒΠ και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει το ευρωπαϊκό έργο ΚΑΤΑΝΑ! Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Παύλος Γεωργιάδης, Εθνοβιολόγος - Σύμβουλος Καινοτομίας του Αγροδιατροφικού Τομέα, ο οποίος παρουσίασε τον Οδικό Χάρτη για μία Βιολογική Περιφέρεια.
 • KATANA business evening 31-01-2017  KATANA business evening
  Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Agroapps PC διοργανώνουν  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "meet us...in KATANA business evening.

  Η εκδήλωση θα αποτελείται από δύο μέρη:

  Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό έργο ΚΑΤΑΝΑ, το οποίο θα διαθέσει συνολικά 1.2 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον αγροδιατροφικό τομέα, ενώ θα συζητηθούν χρηματοδοτικού μηχανισμοί και καινοτόμα προϊόντα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

  - ο κ. Riivo Anton, επενδυτής και ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας CIVITTA
  - ο κ. Σωτήρης Μπαντάς, ιδρυτής & CEO της Centaur Technologies, η οποία έχει λάβει χρηματοδότηση από Αμερικανό επενδυτή και από ισραηλινό fund.
  - ο κ. Ευάγγελος Βέργος και η ομάδα του από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, οι οποίοι πρόκειται να λανσάρουν ένα νέο καινοτόμο προϊόν.

  Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η ομάδα του ΚΑΤΑΝΑ θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο και να τα υποβάλλουν στην πλατφόρμα του ΚΑΤΑΝΑ για να διεκδικήσουν χρηματοδότηση 100.000€. Η κα Νικολέτα Αυγήτα της th!nkgreen Natural Goods, μέλος του Δικτύου έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ΚΑΤΑΝΑ και εκείνη τη μέρα θα γυρίσουμε μαζί το βίντεο με την ιδέα της.

  Υπενθυμίζεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν την ιδέα τους στο ΚΑΤΑΝΑ, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και να το υποβάλλουν στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και τις 28/02.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

  Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γυρίσουμε μαζί τα δικά σας βίντεο!

  Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...