Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων!

Στο διαδικτυακό μας χώρο μπορείτε να μάθετε τι είναι το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, να ενημερωθείτε για τις δράσεις του, να γνωρίσετε τις εταιρείες - μέλη του και να βρείτε πληροφορίες για τα βιολογικά προϊόντα.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας! 
Επικαιρότητα
 • 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 15-11-2018  7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
  Με την υποστήριξη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων.
 • Νέα συνεργασία με Global Open Data for Agriculture and Nutrition (GODAN) 31-08-2018  Νέα συνεργασία με Global Open Data for Agriculture and Nutrition (GODAN)
  Νέα συνεργασία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων με την Παγκόσμια Πλατφόρμα Ανοιχτών Δεδομένων για τη Γεωργία και τη Διατροφή GODAN. Η πρωτοβουλία Global Open Data for Agriculture and Nutrition (GODAN) επιδιώκει να στηρίξει τις παγκόσμιες προσπάθειες για τη διάθεση γεωργικών και διατροφικών στοιχείων σχετικά με τα διαθέσιμα, προσβάσιμα και χρησιμοποιήσιμα για απεριόριστη χρήση παγκοσμίως. Η πρωτοβουλία επικεντρώνεται στην οικοδόμηση πολιτικής υψηλού επιπέδου και δημόσιας και ιδιωτικής θεσμικής στήριξης για ανοικτά δεδομένα.
  Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε στο www.godan.info.
 • Παρουσίαση του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων στη Διημερίδα: Κοσμετολογία - Βιολογικά Προϊόντα 23-04-2018  Παρουσίαση του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων στη Διημερίδα: Κοσμετολογία - Βιολογικά Προϊόντα
  Η ομάδα προπτυχιακών φοιτητών ReAcTiON, του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί στην διημερίδα που διοργανώνει με θέμα “Κοσμετολογία - Βιολογικά Προϊόντα”. 

  Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου στις 11 και 10 π.μ. , αντίστοιχα, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ. Στόχος της διημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού τόσο για τη χημεία των καλλυντικών και τις σύγχρονες τάσεις στην Κοσμετολογία όσο και για τα βιολογικά προϊόντα.

  Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. 
Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...