Επαγγελματικός κατάλογος δικτύου
ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ, Κουρουζίδης Στέφανος & ΣΙΑ ΟΕ

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ, Κουρουζίδης Στέφανος & ΣΙΑ ΟΕ

Προέκταση Μαιάνδρου - (Κόμβος Ν.Εγνατίας), ΤΚ : 57013, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ
Tel: 2310688553 , Fax: 2310588553
stivkour@otenet.gr http://www.biofresco.gr
Υπεύθυνος επικοινωνίας : κ. Στέφανος Κουρουζίδης
Η ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ιδρύθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την διακίνηση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Την ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ πιστοποιεί ο εγκεκριμένος οργανισμός ελέγχου ΔΗΩ σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΟΚ)2092/91.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να θεμελιώσουμε μία ποιοτική και υγιή αγορά βιολογικών προϊόντων στην χώρα μας παρέχοντας αγαθά υψηλής ποιότητας και δομώντας μαζί με τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Η αγάπη μας και η εμπιστοσύνη στα προϊόντα της Ελληνικής γης μας έχει φέρει σε συνεργασία με αρκετές παραγωγικές μονάδες της Ελλάδος.

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά συνάψαμε συνεργασίες με εταιρείες όπως η φημισμένη Γερμανική εταιρεία NATURATA ,την Νο 1 σε πωλήσεις σοκολατοποιία VIVANI, την κορυφαία Ελβετική εταιρεία παιδικών βιολογικών-βιοδυναμικών τροφών HOLLE,  την Ιταλική οικοτεχνία ζυμαρικών CASTAGNO, την φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία απορρυπαντικών ECOVER, την Δανέζικη URTEKRAM με τεράστια εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών και της φροντίδας του σώματος,  την Γερμανική RAPUNZEL καθώς και πλήθος κορυφαίων brand name της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Αναζητήστε επίσης στην αγορά προϊόντα, όπως ρύζι – όσπρια - ξηρούς καρπούς – ζάχαρη –καφέ – κακάο - ζυμαρικά με την επωνυμία ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ, η οποία εγγυάται την ποιότητα και την σιγουριά στα τρόφιμα σας. Στόχος της εταιρείας είναι όχι μόνο να διακινεί τα προϊόντα αλλά και να υποστηρίζει προσπάθειες νέων καταστημάτων για τη σωστή προώθηση των βιολογικών προϊόντων.

Από το 2007 η ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ συσκευάζει και διαθέτει στην αγορά φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε μεγάλη ποικιλία και άριστη ποιότητα. Μέλημα μας είναι να εντάξουμε πολλούς  Έλληνες βιοκαλλιεργητές στην οικογένεια της ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ, ώστε να βοηθήσουμε στο πρόβλημα της ανεπάρκειας των Ελληνικών βιολογικών προϊόντων.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η ενημέρωση του κοινού. Πρέπει να μάθει ο καταναλωτής να αναγνωρίζει το σωστό προϊόν (σχέση ποιότητας-τιμής) Η ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ είναι το όνομα εμπιστοσύνης στα ποιοτικά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα.

Στόχος μας είναι ο άνθρωπος σε στενή σχέση με την ποιότητα στην διατροφή του

Line Break (Shift + Enter)


Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...