Επαγγελματικός κατάλογος δικτύου
ΓΚΟΥΣΤΕΡΑ ΑΕ

ΓΚΟΥΣΤΕΡΑ ΑΕ

ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας, Ο.Τ. 21, ΤΚ : 64200, Καβάλα
ΕΛΛΑΔΑ
Tel: 2510361363 , Fax: 2510361372
info@goustera.com www.goustera.com
Υπεύθυνος επικοινωνίας : κ. Δημήτριος Λούτσιγκας
Η εταιρία
Η Γκουστέρα Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην περιοχή της Καβάλας και ασχολείται με την καλλιέργεια, διαλογή, συσκευασία και εμπορία φρούτων. Διαθέτει κτήματα βιολογικής καλλιέργειας και συσκευαστήριο όπου συσκευάζονται φρούτα από βιολογικές αλλά και από συμβατικές καλλιέργειες.
 
Φρέσκα φρούτα σε κάθε εποχή του χρόνου
Τα φρούτα που διαθέτουμε προέρχονται κυρίως από την Βόρειο Ελλάδα. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ακτινίδια, ρόδια, και σταφύλια. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για διάθεση και άλλων προϊόντων, όπως δαμάσκηνα, βερίκοκα, καρπούζια και εσπεριδοειδή. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα προϊόντα βιολογικής και ελεγχόμενης καλλιέργειας.
 
Υποδομή
Η κατασκευή των εγκαταστάσεών μας στηρίχθηκε σε πρότυπα φιλικά προς το περιβάλλον. Μέλημά μας επίσης ήταν και είναι ο συνδυασμός της ποιότητας με την αποτελεσματικότητα. Σύγχρονα μηχανήματα βοηθούν στην προσεχτική διαλογή και συσκευασία των προϊόντων μας. Τα ψυγεία μας, χωρητικότητας περίπου 1000 τόνων, είναι σύγχρονης τεχνολογίας (με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα, καυστήρα αιθυλενίου κ.λπ.) και αποτελούν εγγύηση για μακροπρόθεσμη ποιότητα.
 
Από το χωράφι στην αποθήκη σας          
Η εταιρία μας καλλιεργεί δικές της εκτάσεις με μεθόδους βιολογικής γεωργίας. Οι ποσότητες που παράγουμε αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος της παραγωγής μας, συνεισφέρουν όμως στο να έχουμε μια καθαρή εικόνα για τις διαδικασίες της γεωργικής καλλιέργειας, καθώς επίσης και για τα επί μέρους προβλήματα που εμφανίζονται κάθε χρονιά.
 
Ποιοτικός Έλεγχος  
Όντας οι ίδιοι παραγωγοί, γνωρίζουμε καλά ότι το σημαντικότερο είναι η εξασφάλιση ποιοτικών προϊόντων από το χωράφι. Ο ποιοτικός έλεγχος όμως δεν σταματά κατά την συγκομιδή, αλλά η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με το ISO 22000, ενώ διαθέτει και πιστοποίηση για τη διαλογή και διάθεση βιολογικών προϊόντων.
 
Μεταφορές
Μπορούμε ευχαρίστως να οργανώσουμε τη μεταφορά των φρούτων σε εσάς με φορτηγό ή κοντέινερ. Τα φρούτα τοποθετούνται είτε στις δικές μας συσκευασίες, είτε σε κάποιες άλλες, τις οποίες μπορούμε να αναπτύξουμε από κοινού.
 
Κατάρτιση
Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιούνται τακτικά σεμινάρια και μαθήματα κατάρτισης σχετικά με τη γεωργία και την επεξεργασία τροφίμων. Κατά αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε να γίνουμε σημείο αναφοράς στην περιοχή μας όσον αφορά τη σύγχρονη γεωργία. Παράλληλα μπορούμε έτσι να βρισκόμαστε πάντα κοντά στις εξελίξεις και τις τάσεις του γεωργικού τομέα.

Line Break (Shift + Enter)


Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...