Επαγγελματικός κατάλογος δικτύου
ΔΗΩ

ΔΗΩ

Αριστοτέλους 38, ΤΚ : 10433, Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ
Tel: 2310523236 , Fax: 2108218117
info@dionet.gr www.dionet.gr
Υπεύθυνος επικοινωνίας : κα Γεωργία Σκούμπη
Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, ιδρύθηκε το 1993 και είναι  αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Έχει αφιερωθεί αφ' ενός μεν στο έργο του ελέγχου και της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων, αφετέρου στην προώθηση της βιολογικής γεωργίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών.
 
Ο Οργανισμός ΔΗΩ, από τo 1993 έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως επίσημος φορέας ελέγχου και πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων με τον κωδικό GR –ΒΙΟ-01. Είναι αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, όπως έχει  καταγραφεί στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
 
Το 2001 διαπιστεύτηκε σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ-45011 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και είναι ο πρώτος διαπιστευμένος, ελληνικός φορέας πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων.
 
Εκτός από την εδραιωμένη θέση του στην Ελλάδα, ο Οργανισμός ΔΗΩ χαίρει διεθνούς αναγνώρισης και εκτίμησης ως ο πρώτος ελληνικός Οργανισμός που έχει  εγκριθεί από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) για την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο NOP.
 
O Οργανισμός ΔΗΩ με τις διεθνείς του συνεργασίες παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σύμφωνα με τα πρότυπα JAS (Ιαπωνία), CAAQ (Καναδάς) BIOSUISSE (Ελβετία), Κορέας και άλλων χωρών, Βιολογικά Καλλυντικά  EcoBio  Cosmetics, Βιολογικά Απορρυπαντικά Eco Bio Cleaners , Βιολογικά Υφάσματα GOTS
 
Ο Οργανισμός ΔΗΩ είναι διαπιστευμένος Ε.ΣΥ.Δ. για την Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων, σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ΕΝ -ISO 22000: 2005 Σύστηµα ∆ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008
 
Ο Οργανισμός ΔΗΩ  διοργανώνει εδώ και 12 χρόνια τη μεγαλύτερη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων «Ecofestival», εκδίδει το περιοδικό ΔΗΩ, οργανώνει διεθνή και πανελλήνια Συνέδρια καθώς και πάρα πολλές μικρότερες εκθέσεις και σεμινάρια σε όλη τη χώρα.
 
Τέλος διαθέτει δίκτυο περιφερειακών γραφείων και αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα για να εξασφαλίζεται η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του Οργανισμού.

Line Break (Shift + Enter)


Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...