Νέα & Ανακοινώσεις
Εναρκτήρια συνάντηση του έργου KATANA στη Στουτγάρδη 5 – 6 Ιουλίου 2016
10/07/2016
Εναρκτήρια συνάντηση του έργου KATANA στη Στουτγάρδη 5 – 6 Ιουλίου 2016

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου KATANA που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας στις 5-6 Ιουλίου 2016. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εταίροι του έργου, μεταξύ των οποίων είναι και το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις σχετικά με το πως θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δεσμεύσεις της σύμβασης που έχει υπογράψει η κοινοπραξία υλοποίησης του έργου με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το έργο KATANA χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και την Καινοτομία “HORIZON 2020” και κατά τη διάρκεια της υλοποίησής του θα ενισχυθούν φυσικά και νομικά πρόσωπα για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον αγροδιατροφικό τομέα. Πέρα από την άμεση χρηματοδότηση που θα λάβουν, οι ωφελούμενοι του έργου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δράσης εκπαίδευσης και κατάρτισης και να δεχτούν εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων θα αναλάβει τη διοργάνωση δράσεων εκπαίδευσης και διάδοσης της γνώσης. Παράλληλα, θα έχει ενεργό ρόλο στη δικτύωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων στον αγροδιατροφικό κλάδο σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προώθηση διατομεακών και διασυνοριακών συμπράξεων, με σκοπό την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...