Νέα & Ανακοινώσεις
KATANA business evening
31/01/2017
KATANA business evening

Η εκδήλωση θα αποτελείται από δύο μέρη:

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό έργο ΚΑΤΑΝΑ, το οποίο θα διαθέσει συνολικά 1.2 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον αγροδιατροφικό τομέα, ενώ θα συζητηθούν χρηματοδοτικού μηχανισμοί και καινοτόμα προϊόντα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

- ο κ. Riivo Anton, επενδυτής και ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας CIVITTA
- ο κ. Σωτήρης Μπαντάς, ιδρυτής & CEO της Centaur Technologies, η οποία έχει λάβει χρηματοδότηση από Αμερικανό επενδυτή και από ισραηλινό fund.
- ο κ. Ευάγγελος Βέργος και η ομάδα του από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, οι οποίοι πρόκειται να λανσάρουν ένα νέο καινοτόμο προϊόν.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η ομάδα του ΚΑΤΑΝΑ θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο και να τα υποβάλλουν στην πλατφόρμα του ΚΑΤΑΝΑ για να διεκδικήσουν χρηματοδότηση 100.000€. Η κα Νικολέτα Αυγήτα της th!nkgreen Natural Goods, μέλος του Δικτύου έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ΚΑΤΑΝΑ και εκείνη τη μέρα θα γυρίσουμε μαζί το βίντεο με την ιδέα της.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν την ιδέα τους στο ΚΑΤΑΝΑ, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και να το υποβάλλουν στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και τις 28/02.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γυρίσουμε μαζί τα δικά σας βίντεο!

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...