Νέα & Ανακοινώσεις
Ελλάδα - Βουλγαρία: Επιχειρηματικές Συναντήσεις
17/01/2013
Ελλάδα - Βουλγαρία: Επιχειρηματικές Συναντήσεις
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων - Ελληνο-Βουλγαρικό Partenariat, που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL. 

Στη δράση συμμετείχαν συνολικά 47 εταιρείες, εκ των οποίων οι 19 ήταν Ελληνικές και οι 28 Βουλγάρικες. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 14:00' με την παρουσίαση όλων των συμμετεχουσών εταιριών και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι διμερής επιχειρηματικές συναντήσεις. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εταιρίες διακίνησης, μεταποίησης, βιοκαλλιεργητές, καθώς και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν πάνω από 30 επιχειρηματικές συναντήσεις, οι οποίες  είχαν στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και την ανάπτυξη νέων εμπορικών συνεργασιών. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Development of a common branding scheme for the promotion of organic local products of the cross border region-Bio-Brand" που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013".
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...