Νέα & Ανακοινώσεις
Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων
07/01/2013
Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων
Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σε συνεργασία με το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στο πλαίσιο του έργου Bio-Brand, διοργανώνουν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL:

Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων - 
Ελληνο-Βουλγαρικό Partenariat

Η εκδήλωση στοχεύει στην ενίσχυση της διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας, φέρνοντας σε επαφή τους εμπλεκόμενους στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων από τις δύο πλευρές των συνόρων. Παραγωγοί, Μεταποιητές, Πωλητές, Διακινητές και άλλοι σχετικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιασθούν σε ένα στοχευμένο κοινό και να πραγματοποιήσουν μεμονωμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με σκοπό την αναζήτηση - ανάπτυξη νέων συνεργασιών.
Οι παρουσιάσεις των εταιρειών, καθώς και οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.  

Διαδικασία συμμετοχής

Για να συμμετέχετε στο Partenariat του έργου Bio-Brand, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε στα αγγλικά την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μας τη στείλετε είτε ηλεκτρονικά ( info@biocluster.gr), είτε με φαξ (2310 541 491).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήστε με τα γραφεία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων (2310 539 817, εσωτ. 205, 209).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Φόρμα Συμμετοχής
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...