Νέα & Ανακοινώσεις
Ενημερωτική Ημερίδα:
03/12/2012
Ενημερωτική Ημερίδα: "Προοπτικές Βιολογικής Καλλιέργειας στην Περιφέρεια της Θράκης"
Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 18:00 στο ΚΕΓΕ Κομοτηνής ενημερωτική ημερίδα με τίτλο:
"Προοπτικές Βιολογικής Καλλιέργειας στην Περιφέρεια της Θράκης"

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των βιολογικών προϊόντων, βιοκαλλιεργητές και αγρότες, καθώς και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν και να ασχοληθούν με το επάγγελμα του βιοκαλλιεργητή. 
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις για την καλλιέργεια βιολογικών πρωτεϊνούχων ζωοτροφών, βαμβακιού και αρωματικών φυτών με βασικό στόχο την παρουσίαση και την ανάδειξη των προοπτικών της κάθε καλλιέργειας. Επίσης, θα γίνει αναφορά και στις δυνατότητες μεταποίησης των αρωματικών φυτών.

Επιπλέον, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν τις δυσκολίες που περικλείει το γεωργικό επάγγελμα, τη σχέση των εν λόγω καλλιεργειών με την ανάπτυξη του κλάδου και τις ανάγκες των παραγωγών, καθώς επίσης και τη σημερινή πραγματικότητα που επικρατεί στον κλάδο. 

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση για το μέλλον και τις προοπτικές των βιολογικών προϊόντων και καλλιεργειών. Οι ομιλητές που πλαισιώνουν το πάνελ είναι επαγγελματίες του κλάδου με σημαντική εμπειρία στα συγκεκριμένα θέματα.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Development of a common branding scheme for the promotion of organic local products of the cross border region - Bio-Brand" που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013".
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...