Νέα & Ανακοινώσεις
Σεμινάρια:
05/11/2012
Σεμινάρια: "Τεχνικές παρασκευής ζύμης για πίτες, τάρτες, συνταγές"
Θεματολογία Σεμιναρίων
Τεχνικές παρασκευής ζύμης για πίτες, τάρτες, συνταγές.

H Nτίνα Νικολάου θα μας μυήσει στα μυστικά των διαφορετικών τεχνικών παρασκευής ζύμης και θα μας δώσει πληροφορίες και tips για επιτυχημένες και πεντανόστιμες πίτες & τάρτες.

Σεμινάριο Νικολάου

AΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 15 Νοεμβρίου 2012 
Ώρα: 18:00' - 20:30'
Τόπος διεξαγωγής: Κατάστημα Cook-Shop, Α.Λαζαράκη 27, Γλυφάδα, τηλ.210 9680316

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2012 
Ώρα: 18:00' - 20:30'
Τόπος διεξαγωγής: Κατάστημα Cook-Shop, Τσιμισκή 23, Θεσσαλονίκη, τηλ.2310 224385

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της κας Ντίνας Νικολάου με το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, οι εταιρείες-μέλη του Δικτύου πρόκειται να διαθέσουν τα προϊόντα τους για να χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Cook-Shop.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς



Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...