Νέα & Ανακοινώσεις
Γνωριμία με το βιολογικό ακτινίδιο
02/11/2012
Γνωριμία με το βιολογικό ακτινίδιο
Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών ΒΙΟΑΓΡΟΣ -μέλος του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων- και το 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00' στις εγκαταστάσεις της 5ης Κοινότητας Θεσσαλονίκης στην οδό Β. Όλγας 162 & 25ης Μαρτίου:

«Δωρεάν Διανομή Βιολογικών Ακτινιδίων»

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι τόσο η προώθηση των βιολογικών προϊόντων, όσο και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας και των προϊόντων. Το πρωί του Σαββάτου της 10ης Νοεμβρίου, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με τον πιο άμεσο τρόπο τα βιολογικά ακτινίδια, να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν, καθώς θα διανεμηθούν δωρεάν περίπου 2 τόνοι βιολογικά ακτινίδια, προσφορά της Ομάδας Παραγωγών Βιοαγρός, που καθόλη τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιούν συλλογή ακτινιδίων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι καταναλωτές θα μπορούν παράλληλα να ενημερωθούν για τη γενικότερη φιλοσοφία και τις αρχές που διέπουν τη βιολογική γεωργία και τον κλάδο, η οποία αποτελεί στάση ζωής και συνδέεται άρρηκτα με την προστασία του περιβάλλοντος. 

Ταυτόχρονα, καθόλη τη διάρκεια του μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις δωρεάν διανομής ακτινιδίων σε φιλανθρωπικά σωματεία και οργανώσεις.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...