Νέα & Ανακοινώσεις
Biologica 2011- Ας μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία!!!
28/02/2011
Biologica 2011- Ας μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία!!!
Με το σύνθημα «Ας μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία!!!!» ξεκίνησε η  διοργάνωση της 4ης έκθεσης βιολογικών προϊόντων Biologica, στην οποία το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων διοργανώνει την ομαδική συμμετοχή των εταιριών-μελών του εξασφαλίζοντας καλύτερους οικονομικούς όρους, ενώ ως κύριος συνεργαζόμενος φορέας της έκθεσης σε συνεργασία με την HELEXPO και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ έχει αναλάβει τη διοργάνωση όλων των παράλληλων εκδηλώσεων. 

Φέτος βασικό μέλημα του Δικτύου ήταν η στοχευμένη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα και στις ανάγκες του κλάδου των βιολογικών προϊόντων.
 
Οι παράλληλες εκδηλώσεις:
 

Ενημερωτική Ημερίδα

Workshop

Βιολογική Γεωργία: 
Άξονες για την ανάπτυξη και διεύρυνση του κλάδου 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 και ώρα 17:00 στοΣυνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός (Αίθουσα C) και έχει στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις τάσεις που επικρατούν στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων. Οι εισηγητές της ημερίδας, οι οποίοι διαθέτουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, θα αναλύσουν την παρούσα κατάσταση και τα προβλήματα του κλάδου και θα παρουσιάσουν αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης βιολογικών προϊόντων. Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στις ελληνικές εξαγωγές βιολογικών προϊόντων και στην εξέλιξη των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. 

Καινοτομία στα οινοποιεία: 
Βιολογικοί Αμπελώνες - Εξοικονόμηση Ενέργειας και Διαχείριση Αποβλήτων σε ένα Οινοποιείο 

Το workshop, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 17:00 στοΣυνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός (Αίθουσα C), έχει ως στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τα πλεονεκτήματα της πράσινης ανάπτυξης σε ένα οινοποιείο. Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα οφέλη των κρασιών από αμπέλια βιολογικής γεωργίας, εναλλακτικοί τρόποι διαχείρισης αποβλήτων και εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα οινοποιείο, καθώς και εργαλεία χρηματοδότησης που αφορούν στην ανάπτυξη ενός οινοποιείου. Οι εισηγητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και διαθέτουν άρτια γνώση και μεγάλη εμπειρία σχετικά με τα θέματα που θα αναπτύξουν. 
 
Πρόγραμμα ημερίδας HMERIDA program
 
Πρόγραμμα workshop WORKSHOP program
 
Έντυπο συμμετοχής ENTUPO SUMMETOXHS b11
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε σε κάποια από τις παραπάνω εκδηλώσεις, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το έντυπο συμμετοχής και το αποστείλετε είτε ηλεκτρονικά στο info@biocluster.gr , είτε με fax στο 2310 541 491.    

Expopartenariat
Πρόκειται για την πραγματοποίηση προγραμματισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ επιχειρήσεων, εκθετών και επισκεπτών και αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για την ανάπτυξη οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.
 
Διαδικασία Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στην αγγλική γλώσσα 

Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα διαμορφωθεί πριν από την εκδήλωση με βάση τις επιλογές και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια του Expopartenariat οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους εταίρους της επιλογής τους.
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε την έκθεση και το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή την πρόσκλησή σας: http://www.helexpo.gr/registration/index.asp
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...