Νέα & Ανακοινώσεις
1η Βιολογική Γιορτή
10/12/2007
1η Βιολογική Γιορτή
Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2007: Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων διοργάνωσε εκδήλωση με κεντρικό θέμα τα βιολογικά προϊόντα και τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες.

Η εκδήλωση είχε στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τα πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων, την επίδειξη μαγειρικής με βιολογικά προϊόντα καθώς και την προβολή αυτών μέσα από ειδικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εταιρείες - μέλη του Δικτύου ενημέρωσαν τους καταναλωτές προβάλλοντας παράλληλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για το σκοπό αυτό.     

Πάνω από 1500 μαθητές σχολείων και παιδιά επισκέφθηκαν τον χώρο της εκδήλωσης από τις 09:00 έως τις 14:00 και ενημερώθηκαν για την παραγωγή των βιολογικών προϊόντων, τη συμβολή τους στη προστασία του περιβάλλοντος καθώς και τη διατροφική τους αξία. Η ενημέρωση έγινε μέσω παρακολούθησης ειδικών προβολών που σχεδιάστηκαν για το λόγο αυτό καθώς και μέσα από την γνωριμία τους με τις εταιρίες και τους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων. Στο τέλος της επίσκεψής τους δοκίμασαν βιολογικά προϊόντα, τα οποία τους προσφέρθηκαν με μορφή σχολικού γεύματος.    

Από τις 15:00 και μετά λειτουργούσε το εστιατόριο με την ένδειξη BioΚerasma και την προσφορά πλήρους μενού το οποίο προετοίμαζαν οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μέχρι τις 22:00 με προϊόντα που είχαν διατεθεί από τα μέλη του Δικτύου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πάνω από 900 καταναλωτές και επαγγελματίες επισκέφτηκαν τον χώρο, δοκίμασαν μία μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων και γνώρισαν από κοντά τις εταιρείες που τα παράγουν.

Η Βιολογική Γιορτή ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στη γνωριμία των καταναλωτών με την ποιοτική διατροφή και το βιολογικό τρόπο παραγωγής των προϊόντων, μέσα από γευστικές διαδρομές αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...