Νέα & Ανακοινώσεις
BioFach 2008
25/02/2008
BioFach 2008
Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων συνοδεύοντας πέντε από τις εταιρείες - μέλη του έδωσε το παρόν για ακόμα μία χρονιά στην έκθεση Biofach 2008 που πραγματοποιήθηκε στηΝυρεμβέργη το διάστημα 21 - 24 Φεβρουαρίου.

 
Η συμμετοχή αυτή υπήρξε καρπός της συνεργασίας του Δικτύου Πράξη (HELP FORWARD) και του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων με στόχο την ενεργή συμβολή τους τόσο στην αποτελεσματικότερη προώθηση των ελληνικών εταιρειών και των υπηρεσιών τους στο εξωτερικό όσο και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας.   
Στο πλαίσιο της έκθεσης το Δίκτυο είχε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τα μέλη του και παράλληλα να προγραμματίσει επιχειρηματικές συναντήσεις  ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες εταιρείες με κύριο σκοπό τη σύναψη εμπορικών και τεχνολογικών συνεργασιών. 

Παράλληλα το Δίκτυο Πράξη και το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων επικεντρώθηκαν και στην προώθηση των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της πρώτης μεγάλης έκθεσης βιολογικών προϊόντων Biologica που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από τη Helexpo, στην οποία τα δύο Δίκτυα θα συνεργαστούν για τη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων - expopartenariat της έκθεσης. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γερμανική αγορά βιολογικών τροφίμων κατέχει το 27% περίπου της συνολικής αγοράς της Ευρώπης και ότι η Biofach αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου των βιολογικών προσελκύοντας αυτό το χρόνο πάνω από 2.600 εκθέτες από την παγκόσμια αγορά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ελληνική συμμετοχή αποτελεί σημαντικό βήμα για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των ελληνικών βιολογικών προϊόντων και την μεταφορά τεχνογνωσίας.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...