Νέα & Ανακοινώσεις
5η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών  του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων
26/05/2010
5η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων
Τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2010 και ώρα 17:30' συγκλήθηκε η 5η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων. 

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και είχε ως αντικείμενο τη λογοδοσία των πεπραγμένων του Δικτύου για το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2009 - Απρίλιος 2010, καθώς και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νικόλαος Πέντζος, Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, ο οποίος τόνισε ότι οι ολοένα αυξανόμενες ανταγωνιστικές πιέσεις των τελευταίων ετών, η σταδιακή αλλαγή των καταναλωτικών προτύπων και η στροφή των καταναλωτών σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, ώθησε τον ΣΒΒΕ στο να αναλάβει την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Δικτύου και ότι θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός προς το Δίκτυο και προς τα μέλη του.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσεων του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2009, ενώ έγινε ο προγραμματισμός των δράσεων του Δικτύου. Το Δίκτυο πιστό στους στρατηγικούς του στόχους, θα πραγματοποιήσει για το επόμενο χρονικό διάστημα δράσεις, οι οποίες θα αφορούν τόσο την ενίσχυση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μελών του και την προώθηση του κλάδου των βιολογικών προϊόντων, όσο και την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τα οφέλη και την προστιθέμενη αξία των βιολογικών. Κατά τις αρχαιρεσίες που επακολούθησαν, εγκρίθηκε η λογοδοσία των πεπραγμένων και ο προϋπολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, την Τρίτη 25 Μαΐου 2010 και ώρα 17:30μ.μ., πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Συμεωνίδης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αθανάσιος Κουκάκης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χρήστος Μουρτζιόπουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: Πέτρος Δασόπουλος
ΜΕΛΟΣ: Νικολέτα Αυγήτα
ΜΕΛΟΣ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
ΜΕΛΟΣ: Βασίλειος Αργυράκης
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...