Νέα & Ανακοινώσεις
Ecofestival 2007
12/11/2007
Ecofestival 2007
Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων συμμετείχε στη 10η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ECOFESTIVAL 2007, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 8-11 Νοεμβρίου 2007, στοΕκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Palace Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι στο περίπτερο F12b.

Επρόκειτο για μια ομαδική συμμετοχή των εταιρειών μελών του Δικτύου στο περίπτερο του οποίου συμμετείχαν οι εταιρείες: AGROLAB THINK GREEN, TROFINO, VIVARTIA Κλάδος Καταψυγμένων Τροφίμων, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΒΙΟΑΓΡΟΣ, ΒΙΟΔΡΑΜΑ, ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ και ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων αναδεικνύεται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά με έντονο ανταγωνισμό. Τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος και αποκτούν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.     

Στη διάρκεια της έκθεσης οι εταιρείες - μέλη του Δικτύου μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα βιολογικά προϊόντα και να αναγνωρίσουμε την ποιότητα στον τρόπο παραγωγής, την ασφάλεια στην καθημερινή μας διατροφή και τη συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.     

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ και την Τεχνική Εκθεσιακή και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςΚαλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...