Νέα & Ανακοινώσεις
03-03-2017
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑ

ΝΑΙ είναι αλήθεια! Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων στο ΚΑΤΑΝΑ πήρε παράταση. 

Υπόβαλε μέχρι 31/3/2017 τι δική σου καινοτόμο ιδέα στην πλατφόρμα του ΚΑΤΑΝΑ και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα λάβουν 100.000 Ευρώ χρηματοδότηση!

20-02-2017
Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη
Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη

Την Παρασκευή 1/2/2017, το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου και την εταιρεία Agroapps πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις δράσεις του ΔΒΠ και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει το ευρωπαϊκό έργο ΚΑΤΑΝΑ! Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Παύλος Γεωργιάδης, Εθνοβιολόγος - Σύμβουλος Καινοτομίας του Αγροδιατροφικού Τομέα, ο οποίος παρουσίασε τον Οδικό Χάρτη για μία Βιολογική Περιφέρεια.

31-01-2017
KATANA business evening
KATANA business evening

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Agroapps PC διοργανώνουν  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "meet us...in KATANA business evening.


09-12-2016
Εκδήλωση για το KATANA στο INNOVATHENS
Εκδήλωση για το KATANA στο INNOVATHENS

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων συμμετείχε στην παρουσίαση του έργου KATANA που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη της περιόδου υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων στο χώρο του INNOVATHENS την Πέμπτη 1/12/2016. 

29-11-2016
Κάντε αίτηση για χρηματοδότηση από το ΚΑΤΑΝΑ τώρα!!!
Κάντε αίτηση για χρηματοδότηση από το ΚΑΤΑΝΑ τώρα!!!
1/12/2016 είναι η ημέρα που ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση από το ΚΑΤΑΝΑ. Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων μαζί με τους υπόλοιπους έλληνες εταίρους της κοινοπραξίας υλοποίησης του ΚΑΤΑΝΑ θα βρεθεί στο INNOVATHENS για να γιορτάσει μαζί σας και να λύσει όλες σας τις απορίες.
 
Πότε; 1/12/2016
Που; INNOVATHENSKOΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Τεχνόπολη Πειραιώς 100, Αθήνα
 

18-11-2016
Συμμετοχή του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων στο Orange Grove Agri-Food Entrepreneurship Masterclass
Συμμετοχή του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων στο Orange Grove Agri-Food Entrepreneurship Masterclass

Στις 11 – 14 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Orange Grove Agri-Food Entrepreneurship Masterclass που διοργανώθηκε από την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα. Η Ολλανδική εταιρεία Starlife, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγγροδιατροφικό τομέα, κλήθηκε για τη διεξαγωγή του Masterclass σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία AgriEnt AgriEntrepreneurship / Αγροτική Επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του χώρου συνεργασίας “OK!Thess” του Δήμου Θεσσαλονίκης και της εταιρείας Tropos Branding. Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων συμμετείχε στις δράσεις δικτύωσης της εκδήλωσης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια των οποίων οι νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετείχαν παρουσίασαν τα επιχειρηματικά τους σχέδια στο κοινό, το οποίο κλήθηκε να ψηφίσει την καλύτερη. 

18-11-2016
Παρουσίαση του έργου KATANA στο Brokerage Event με τίτλο «Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη»
Παρουσίαση του έργου KATANA στο Brokerage Event με τίτλο «Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη»

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων παρουσίασε το ευρωπαϊκό έργο ΚΑΤΑΝΑ στο Brokerage Event με τίτλο «Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Το Brokerage event συνδιοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και την Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα “Food for Life” στο πλαίσιο του έργου FOODPRINT.

02-11-2016
Πρόσκληση ενημέρωσης για το ΚΑΤΑΝΑ

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σας προσκαλεί στην παρουσίαση των ευκαιριών χρηματοδότησης μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του έργου ΚΑΤΑΝΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:15 στο Ξενοδοχείο PortoPalace στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 65).

Η παρουσίαση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Brokerage Eventμε τίτλο "Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη" που συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΒΤ και την Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα "FoodforLife" στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου FOODPRINT.

Πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε και στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:
http://us14.campaign-archive2.com/?u=5d9b70b20e9cfe9958339fe4b&id=4c4d9699b9

26-09-2016
Ενημερωτικό άρθρο για το KATANA
Η υλοποίηση του έργου KATANA προχωράει με ιδιαίτερη επιτυχία. Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη που δραστηριοποιούνται στον αγρο-διατροφικό τομέα εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις του. Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε δράση του έργου. Στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το τελευταίο άρθρο που δημοσιεύτηκε για το KATANA: https://www.tasteofscience.com/articles/650/katana-supports-small-and-medium-sized-enterprises-in-agribusiness.html
31-08-2016
Ιστοσελίδα το έργου KATANA
Είναι πλέον πραγματικότητα!

Το έργο KATANA απέκτησε την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, μέσα από την οποία μπορεί οποιοσδήποτε να λαμβάνει άμεσα πληροφορίες και νέα που αφορούν την υλοποίηση του έργου. Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, ως εταίρος του KATANA, συμμετέχει ενεργά σε κάθε δράση του και είναι σε θέση να απαντήσει σε κάθε σχετική ερώτηση. Επίσης, παρέχει υποστήριξη στα μέλη του και σε κάθε πιθανό ωφελούμενο για την αξιοποίηση των εργαλείων χρηματοδότησης που προσφέρει. 

Ενημερωθείτε στο: http://katanaproject.eu/ 
Βρέθηκαν 69 εγγραφές, εμφανίζονται από 11 έως 20.Πρώτη 1234567 Τελευταία

Καλλιεργητικές Συμβουλές

bio-brand
 
Το ξέρατε ότι ...