Επιδόρπια
Πουρές παντζαριού με πατάτα, σκόρδο και καρύδι
21/02/2013
Πουρές παντζαριού με πατάτα, σκόρδο και καρύδι
Από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο





Υλικά (για 4 άτομα)
6 μεσαία παντζάρια, ψημένα στο φούρνο αξεφλούδιστα 
3 πατάτες, ψημένες στο φούρνο αξεφλούδιστες  
100 γρ. καρύδι τριμμένο     
1 σκελίδα σκόρδο κοπανισμένη     
Λάδι ελιάς      
Αλάτι
Πιπέρι
 
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα λαχανικά που ψήσαμε στο φούρνο (για τα παντζάρια καλό είναι να φοράμε γάντια). Λιώνουμε στο μπλέντερ τα παντζάρια και το σκόρδο και ανακατεύουμε με το λάδι και τα καρύδια. Τις δε πατάτες τις λιώνουμε με το πιρούνι (ποτέ στο μπλέντερ). Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να προκύψει ένας πουρές που να «στέκεται».
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς